CTS

Cardinal Top Systems (CTS) este o companie înființată în anul 1997. Dezvoltată inițial cu focus exclusiv în domeniul IT, aceasta s-a dezvoltat de-a lungul anilor pentru adaptarea la schimbările pieței și satisfacerea nevoilor partenerilor intrând pe piețele de bunuri electronice de larg consum și echipamente electronice de uz profesional, devenind partener autorizat cu unele dintre cele mai rezonante nume de branduri din domeniu.

DESPRE NOI

Ce recomandă CTS?

  • Calitatea. Echipele de achiziții și vânzări CTS monitorizează si actualizează continuu portofoliul de produse și servicii comercializate pentru a se asigura că aceasta sunt în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Avem mare încredere în tot ceea ce recomandăm, iar pentru a reconfirma acest lucru în fața clienților ne ocupăm tot noi și de suportul tehnic post-vânzare, în cazul în care acesta va fi necesar.
  • Flexibilitatea. Fie că este vorba despre un client persoana fizică sau de orice categorie de client persoană juridică, echipa CTS va identifica cea mai bună soluție de integrat sau portofoliu de produse de comercializat în funcție de necesitățile și solicitările clienților. De asemenea, CTS dispune de toate capabilitățile necesare pentru a putea implementa orice fel de contract respectând rigurozitățile impuse de specificul clienților.
  • Atitudine orientată către client. Punem clientul în prim plan și căutăm mereu soluții pentru a acoperi cat mai bine nevoile acestora. Știm că încrederea clienților se câștigă prin respectarea promisiunilor, prin livrări de produse și servicii la cel mai înalt standard de calitate și prin respectarea termenelor de livrare. Feedbackurile clienților sunt principala noastră cartea de vizita.
  • Gamă extinsă de produse și servicii. Oferim servicii profesionale de proiectare, suport, service, consultanță, dar și de distribuție produse. Suntem distribuitori autorizați pentru furnizori de tradiție recunoscuți internațional precum Sharp, LG, Samsung, JVC și alții. Fiecare departament se poate mândri cu membri certificați de cele mai prestigioase institute din domeniu.